Allmänna villkor

De angivna villkoren nedan gäller för användning av tjänster tillhandahållna av Spavago via webbsajten www.spavago.se och för samtliga digitala tjänster som är relaterade till Spavagos verksamhet. För användning av alla och envar av dessa tjänster gäller att användaren godkänner nedanstående villkor genom att skapa ett konto eller genom att slutföra ett köp. För uppdaterade villkor och förnyad policy, besök: http://www.spavago.se/villkor.

Om Spavago

Spavago syfte är ytterst att utgöra en kanal för marknadsföring och annonsering av olika slags service, produkter och tjänster med kraftigt rabatterade priser i båda som prenumerationsboxar som Spavagos kunder får ta del av via de digitala tjänster som tillhandahålls av eller via Spavago.

Prenumerera

För att prenumerera görs beställningen på vår hemsida. När du gör en beställning godkänner du våra köpevillkor. Du godkänner också att uppgifterna du lämnar är avtalsenliga och riktiga. Varje månad den 28 skickas en faktura ut i samband med spaboxens månads prenumeration. Vill du säga upp prenumerationen så skicka avbeställningen till info@spavago.se eller logga in på din personliga profil och tryck i avbeställningsknappen. Dock senast den 20e månaden innan för att inte få nästkommande box. Följande skall vara med i avbeställningen:

Pris

Våra priser anges i SEK och är inklusive moms- och frakt. Beställningar från utlandet går ej att genomföra då vi bara har avtal med distributionsföretag inom Sverige.

Personuppgifter

När du gör en beställning godkänner du att vi sparar dina personuppgifter i vår databas för vidare prenumeration. Du har dock möjlighet att, enligt personuppgiftslagen, få den information som vi har i vår databas om dig. Informationen som du lämnar till oss när du genomför betalningen används endast för betalning och leverans och kommer inte att delas ut till tredje part. Vi förbehåller oss dock rätten att skicka riktad marknadsföring till både befintliga som gamla kunder.

Frakt och Leverans

Fraktavgiften är inkluderat i priset.
Leveransen av boxen sker i mitten/slutet av varje månad. Hämtning av boxen sker på närmaste avhämtningsställe eller i beställarens brevlåda. Vid förseningar av leverans meddelas detta på vår hemsida.

Om det skulle inträffa att vi inte kan fullfölja vår leverans kontaktar vi våra kunder via mail.

Betalning

Vi skickar ut en faktura varje månad i samband med boxen runt den 28.e

Ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund 14 dagars ångerrätt. Ångerfristen börjar löpa då du har mottagit varan. För att använda ångerrätten skall boxen och innehållet vara i samma skick som ny, alltså inte använd eller skadad Du ska då maila oss på info@spavago.se och följande uppgifter skall inkluderas:

– Namn och adress

– Ordernummer

– Orsak till ångerrätt

Retur

Vid utövande av ångerrätten betalar Kunden returfrakten och ansvarar för varans skick efter det att Kunden har mottagit varan samt under returfrakten. Varan ska skickas i retur inom 14 dagar räknat från det datum meddelande om utövande av ångerrätt lämnades till SPAVAGO. Varan ska skickas väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Återbetalning

Vid återbetalning kommer vi ta kontakt med dig för information om bästa alternativet för dig. Återbetalning sker enligt distansavtalslagen och återbetalas inom 30 dagar.

Uthämtning av box

Vid ej uthämtade boxar förbehåller vi oss rätten att debitera dig för de kostnader som uppstår vid en ej uthämtad box. Vi tar då en avgift á 150 kr för returfrakt samt expeditionskostnader. För att inte råka ut för detta skall boxen hämtas ut hos ditt postombud inom 14 dagar från att den anlände.

Reklamation

Om boxen eller produkterna skulle vara defekta eller om du av någon annan anledning vill reklamera boxen skall man kontakta oss på info@spavago.se och beskriva vad felet är och helst ta en bild. För fel orsakat av oss skickas en ny box om inte felet är betydande för kunden då köpet kan hävas.

När reklamerad vara returnerats och reklamationen godkänts kommer SPAVAGO att kompensera Kunden i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. SPAVAGO strävar efter att detta ska ske inom 30 dagar från det att SPAVAGO mottagit reklamationen. SPAVAGO förbehåller sig rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig enligt gällande konsumentskyddslagstiftning, mer information finns på www.konsumentverket.se.
Vid reklamationer följer SPAVAGOS riktlinjer från reklamationsnämndens rekommendationer.

Reklamationen gäller inte för följande typer av varor:
– varor med bruten försegling
– varor som snabbt kan försämras eller bli för gammal (exempelvis kosttillskott, hälsokost och andra livsmedel)

För alla erbjudanden skall tydligt framgå vilka parter som åtar sig vad och vilken den säljande parten är. Det är alltid den säljande parten som skall införliva samtliga uttryckta villkor gällande erbjudanden som presenteras för kunden via Spavago.

För att bruka dessa tjänster, ingå avtal och ta del av Spavagos erbjudanden gäller följande:

  • Du är i myndig ålder och har rättslig handlingsförmåga.
  • Ditt konto är personligt och skall enbart användas av dig.
  • Du ser till att dina uppgifter är fullständiga och korrekta.
  • Du tar ansvar för att ditt konto och dina användaruppgifter hålls under uppsikt och skyddade från alla obehöriga parter.
  • Du har tagit del av, förstått och godkänt de villkor som finns angivna i erbjudandet.

Om PUL

Spavago hanterar dina personuppgifter med hjälp av datastöd i administrationssyften och marknadsföring av tjänster tillhandahållna av Spavago och våra partners. Marknadsföringen sker via digital kontakt såsom mail, MMS och SMS.

För avregistrering av marknadsföring används denna länk som skickas med i samtliga utskick och för kontospärrning eller borttagning av konto skickas mail till support@spavago.se

Webbkakor

Spavagos användning av webbkakor är till för att du som kund ska få en maximerad upplevelse av ditt besök på vår webbsajt. Genom att godkänna webbkakor kan vår hemsida känna igen din webbläsare under din session och förenkla din navigering på sidan. Efter ditt besök tas sessionskakan bort.

Webbkakor kan också användas för insamling av statistisk data gällande antal besökare, besöksflöde och sessionstider. Datan innehåller ingen personlig information som kan spåras till dig. Vidare kan autologinkakor användas i syfte att förenkla din inloggning. Denna typ av kakanvändning kan du enkelt välja bort via din webbläsare.

Du har alltid rätt att helt förhindra användning och lagring av kakor på din dator vilket kan resultera i att Spavago sida inte längre går att använda.

VI ANVÄNDER OSS AV SERIÖSA FÖRETAG: