Vanliga frågor och svar!

Behöver jag betala flera gånger i månaden?

En faktura skickas ut den 28.e varje månaden i samband med när boxen levereras.

Vad innehåller SpaBoxen?

Vad för innehåll som levereras med SpaBoxen berättar vi självklart inte. Vi vill hålla på spänningen och din förväntan tills boxen är levererad. En Julafton varje månad helt enkelt. När en Spabox har blivit levererad kommer man veckan efter kunna köpa produkter som man fallit för på sidan.

Vad innebär en prenumeration?

Vid tecknandet av en prenumeration kommer vi att skicka en SpaBox till dig den 28 varje månad. En faktura kommer också att skickas ut enligt vilken Boxprenumeration du valt.

När skickas boxen och förväntas komma fram?

Boxen anländer senast 5 arbetsdagar efter utskick.

Hur byter jag leveransadress/telefonnummer på min prenumeration?

Det gör du enkelt på vår hemsida under din profil. Logga in, ändra och spara. Skulle du vilja ha hjälp går det jättebra att maila oss.

Måste jag betala frakt?

Ja, frakten är på 39 kronor och kommer läggas på fakturan.

Vad är marknadsvärdet för boxen?

Marknadsvärdet för vår SpaBox är alltid mycket högre än det du betalar för din prenumeration. Eftersom vi beställer stora volymer av produkterna vi vill ha med i boxen kan vi komma ner mycket i pris och kan därför leverera bra och mycket prisvärda boxar.

Mitt lösenord

Om du har glömt ditt lösenord har du möjlighet att ändra ditt gamla lösenord genom att att välja "Glömt lösenord" på inloggningssidan. Följ sedan instruktionerna som skickas i ett mail till dig.

Om du vill byta lösenord kan du göra detta på din sida för kontoinställningar. Följ där instruktionerna för att byta lösenord.

Leveransförfrågningar

Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig!

Att använda ett erbjudande online eller i en annan stad

Vid köp av erbjudandekoder till onlinebutiker används dessa direkt på butikens hemsida inom giltighetstiden och utifrån de angivna villkoren som du tog del av vid köpet.

Du hittar mer information om villkoren i det mail som du mottog efter köpet.

Att lägga upp ett erbjudande hos er

Genom att lägga upp erbjudanden via fyndos.se kan du både öka ditt företags exponering och kundkrets på ett enkelt och smidigt sätt. Vi hjälper gärna dig att komma igång!

Kontakta oss på samarbete@fyndos.se för mer information.

VI ANVÄNDER OSS AV SERIÖSA FÖRETAG: